5 tons enkeltbjælke portalkran med elektrisk hejs

5 tons enkeltbjælke portalkran med elektrisk hejs


Indlægstid: 22-apr-2024

A portalkranligner en traverskran, men i stedet for at bevæge sig på en ophængt landingsbaneportalkranen bruger ben til at understøtte en bro og en elektrisk hejs. Kranbenene kører på faste skinner indlejret i gulvet eller lagt oven på gulvet. Portalkraner overvejes normalt, når der er en grund til ikke at indbygge et luftbanesystem.

Disse bruges typisk til udendørs anvendelse eller under et eksisterende brokransystem. I modsætning til en brokran, enenkelt dragerportalkranbehøver ikke at være bundet til en bygning's støttestruktureliminerer behovet for permanente banebjælker og støttesøjler. I nogle tilfælde kan dette resultere i en væsentlig reduktion i materialeomkostninger og kan være en mere omkostningseffektiv løsning sammenlignet med en tilsvarende specificeret brokran.

Portalkraner bruges til udendørs eller indendørs applikationer, hvor komplette bjælker og søjler ikke kan installeres, eller de kan bruges under et eksisterende traverskransystem. Trådløse fjernstyrede rammekraner bruges mest på skibsværfter, jernbaneværfter, specielle udendørsprojekter såsom brokonstruktion eller i stålværker, hvor høje rum kan være et problem.

syvkran-enkeltbjælke portalkran 1

Fjernlys: 5 tons portalkran med rforstærket borddesign. Der kan monteres et regnslag. Der er kofangere i begge ender. Monter vinkeljernsstriber og -rør. Med stærk kassetype og standard camber. Der vil være forstærkningsplade indeni.

Grund bjælke: Walking ground beam er udstyret med løbeanordninger i begge ender.

Støtteben: Q235B carbon strukturel stålplade, robust, holdbar og nem at vedligeholde. Støttebenene bliver sandblæst for at fjerne rust og malet med en zinkrig epoxyprimer for at forhindre, at kranen ruster.

Hejse:Model CD1, MD1 ståltovs elektrisk hejseværk er et lille løfteudstyr, der kan installeres på enkeltbjælke-, bro-, portal- og svingkraner.Deenkeltbjælke portalkran er meget udbredt i fabrikker, miner og lagre.

Trådløs fjernbetjening: Den trådløse fjernbetjening kan fjernbetjenes inden for 200 meter. Den er sikker og praktisk at bruge, enkel at betjene og yderst effektiv.

Sikkerhedssystem: 5 tons portalkran har lift endestop. Rejseendestopkontakt. Overbelastningsbegrænser.

syvkran-enkeltbjælke portalkran 2


  • Tidligere:
  • Næste: