Europæisk standard semi-portalkran med elektrisk hejs

Europæisk standard semi-portalkran med elektrisk hejs


Indlægstid: 15-jul-2024

Semi portalkraner en kran udviklet med et nyt el-hejs med lav frihøjde som løftemekanisme. Det har fordelene ved overlegen ydeevne, sikkerhed og pålidelighed, energibesparelse og høj effektivitet, lav støj og miljøbeskyttelse. Den er velegnet til at løfte og transportere genstande i værksteder, lagre, kraftværker og andre steder, hvor brokraner ikke kan installeres. Derfor er der stor efterspørgsel efter semi-portalkran til salg og et bredt marked.

Elektrisk semi portalkraner et kranmaterialehåndteringsudstyr, der kører på skinner, som kan bruges til lastning og losning af materialer uden for fabrikken. Halvportalkraner kan bruges til løft, transport, lastning og losning på friluftsarbejdspladser såsom stationer, dokker, lagre, fragtværfter, byggepladser, cementvaregårde, maskiner eller strukturelle montageværfter,vandkraftstationer mv., og kan også bruges på indendørs værksteder.

SEVENCRANE-semi portalkran 1

Brokraner bruges generelt inde på fabrikker, men hvis din fabrik bruger brokraner, eller fordi fabrikkens stålkonstruktion kun kan installere den ene side af stålkonstruktionen, så kan denne semi portalkran bruges i stedet i lang tid.

Fordi den ene side afelektrisk semi portalkranskal understøttes af den øverste stålkonstruktion, vil kravene til flerbrugermiljøer være højere end andre brokraner, såsom portalkraner eller brokraner.

Vi kan give dig almsemi portalkranermed en løftekapacitet på 1 ton til 80 tons, en spændvidde på 8m til 20m, en løftehøjde på 6m til 20m og arbejdsniveauer på A3, A4, A5 og A6.

Ovenstående semi-portalkranparametre er kun generelle parametre. Hvis de ikke kan opfylde dine behov. Vi har vores egne ingeniører, som kan tilpasse designet af semi-portalkraner til dig. Du kan efterlade dine behov og kontaktoplysninger, og vores designere vil designe det bedste materialehåndteringsudstyr til dig. SEVENCRANEsemi portalkran til salghar været et benchmark i kranindustrien i mere end ti år.

SEVENCRANE-semi portalkran 2


  • Tidligere:
  • Næste: